Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΝΙΤΣΕΛ (ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ)


Συστατικά

500 γρ στήθος κοτόπουλου  φιλέτο
1 γιαούρτι
1 κουταλάκι τζίντζερ
αλάτι
γαλέτα

Οδηγίες 

Βάλτε τις φέτες από το  κοτόπουλο σε ένα μπωλ με το  γιαούρτι ,το  τριμμένο τζίντζερ και το αλάτι.

Ανακατέψτε με ένα κουτάλι και αφήστε το κοτόπουλο να μαριναριστεί στο γιαούρτι για μια ώρα.

Πάρτε τις φέτες του κοτόπουλου και κυλήστε τες στη φρυγανιά.

Τηγανίζουμε ή ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρουν ένα καστανόξανθο χρώμα και έχουμε ένα μαλακό(από το γιαούρτι) και αρωματικό (από το τζιντζερ) σνίτσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου