Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χοιρινή τηγανιά με κρέμα γάλακτος

 

 

Συστατικά

  • 1 κιλο χοιρινο(κομμενο σε μπουκιτσες)
  •  1 κουπα ελαιολαδο 
  • 1 κουτι μανιταρια
  • 1 κρεμα γαλακτος και 1 κ.σ μουσταρδα
  • αλατι
  • πιπερι

Οδηγίες

  1. Σωτάρουμε το κρέας στο ελαιολαδο.  Αλατοπιπερωνουμε,ρίχνουμε λιγο νερο( 1 κουπα) και  αφηνουμε να μαλακωσει το κρεας .
  2.  Οταν ειναι ετοιμο  ριχνουμε στο κρεας τα μανιταρια(αν θελουμε τα περναμε λιγο απο το τηγανι) και τα ανακατευουμε να ενωθουνε μεταξυ τους. Προσθετουμε την κρεμα γαλακτος με τη μουσταρδα και ανακατευουμε ελαφρα  μεχρι να πηξει η κρεμα γαλακτος
  3. Σερβιρουμε αμεσως γιατι οσο κρυωνει πηζει η κρεμα(μπορουμε να ριξουμε την κρεμα γαλακτος λιγο πριν το σερβιρουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου